ContactMate

KÄVIJÄNHALLINNAN PALVELUT

Olipa suunnitteilla sitten messut, asiakastilaisuus, kokous, konsertti, koulutus, kurssi tai konferenssi, tarjoamme toimivat ja kustannustehokkaat kävijähallinnan rekisteröinti- ja raportointipalvelut:

  • sujuva sisääntulon kirjaaminen

  • osallistumisten ja vierailujen rekisteröinti

  • vieraiden tunnistaminen ja huomioiminen tapahtuman aikana

  • tapahtuman jälkeen tehtävät kävijälistat ja raportit

  • osallistumistodistukset

Käytämme palveluissamme nykyaikaisia viivakoodi- ja mobiiliteknologioita sekä kävijänhallintaa varten erikseen kehitettyjä sovelluksia. Sovelluksia voidaan räätälöidä joustavasti tapahtumien erityistarpeisiin.

Kysy lisää: jouni.forsstrom”at”pritek.fi tai 0400 873 388

ContactMate

ContactMate-mobiilisovellus sopii käytettäväksi silloin, kun tarvitset kävijätiedot jo tapahtuman aikana, tai haluat muokata niitä ja tehdä muistiinpanoja kirjoittamalla jo paikan päällä. ContactMate on Android- ja iOS-laitteilla toimiva mobiilisovellus, joka tuottaa kävijärekisteriä reaaliajassa. Voit käydä selailemassa ja hakemassa tietoja vaikkapa toimistolta käsin, ja lähestyä asiakkaitasi ilman viivettä, kun asiat ovat vielä tuoreessa muistissa.

Katso sivun »

ProLydia

ProLydia-kokonaisuus on oikea ratkaisu silloin, kun toimit Lyyti-järjestelmässä. ProLydia sisältää sekä sovelluksen että päätteen, ja käyttö on mahdollista sekä online että offline.

Katso sivun »

Skanneripaketit

Skannerien käyttöön perustuvat ratkaisut sopivat käytettäväksi silloin, kun haluat tehdä pikarekisteröinnin ja muistiinpanot viivakooditekniikalla ja sinulle riittävät tapahtuman kävijärekisteristä saatavat tiedot. Kävijän vierailu osastolla rekisteröidään lukemalla koodi hänen nimikortiltaan. Rekisteröinnissä käytetään helppokäyttöisiä, pienikokoisia, koodeja muistiin kerääviä skannereita. Jos otat käyttöösi laajemman kartoituspaketin, voit lukea lisäksi seurantaa ja jatko­toimenpiteitä koskevat koodit erilliseltä viivakoodatulta lomakkeelta asiakas­­­koodin luennan …

Katso sivun »